Passionerede og professionelle frisører.

Gruppe billede

I salon Stub by Stub er vi et team af passionerede & professionelle frisører, og vores store faglige nysgerrighed gør, at vi holder os opdaterede om nye metoder og teknikker indenfor vores fag. Vi gør alt hvad der er muligt, så vores kunder kan pleje deres hud og hår effektivt, både i salonen og derhjemme.

Hos Stub by Stub kan du få hele luksus pakken.
Vi har frisører, make-up artist, kosmetolog, negleteknikker og massør.

Vi laver parykker og ekstension.
Vi er uddannet til at rådgive dig i hele dit look. Vi har de bedste produkter fra La Biosthetique Vi er uddannet biosthetiker og vi har gennemført La Biosthétiques helhedsorienterede plejemetode inden for både hårpleje og hudpleje. Alle frisører hos Stub by Stub har fulgt La Biosthétique Coiffures uddannelsesforløb.

At være kunde hos os, handler om mere end bare en klipning. Det handler om stil - din stil og din fremtoning.

Vi gør en stor indsats for at forstå dig, se dig og høre dig inden vi sætter saksen i håret.

Susanne Stub

Susanne Stub

Susanne er født frisør og har siden barnsben, haft frisørfaget i sit hjerte. Susanne deler ud af sin erfaring til andre frisører gennem La Biosthetique, hvor hun underviser i de sidste nye klippeteknikker, hun er således altid helt forrest i feltet.

Susannes passion for - og evne til – at skabe harmoni mellem personlighed, ansigtsform og hårets struktur, har ledt til en karriere, hvor hendes kvalitetskrav er højt for alle kunder.

Det er også Susanne der ved alt om parykker, tilretning af parykker og fremstilling af parykker på special mål.

Book nu
Ditte Marie

Ditte Marie

Ditte Marie elsker at “lege med hår” i fællesskab med dig, for at skabe det perfekte look. Hun finder inspiration fra hele verden… lige fra Pinterest og Instagram, til byens baggårde og diverse subkulturer. Men resultatet afspejler altid kundens ønsker, da Ditte Marie går meget op i at kunden ender med det fuldendte look - alt skal gerne gå op i en højere enhed.

Ditte Marie er uddannet Makeup artist på make-up skolen i Odense og har arbejdet som freelance bag flere af Danmarks bedste frisører og stylister. Gennem sit frivillige arbejde for Look Good Feel Better, har hun stor erfaring med Parykker og make-up vejledning til kunder der har tabt deres hår.
Hun hjælper dig med at få en sikker og lækker stil, der passer til dig og din personlighed.

Book nu
Alberte

Alberte

Lars

Lars

Udd. CAND.ALT

Lars er vores direktør, pedel, praktiske gris og vi kunne blive ved.
Grundet hans uddannelse CAND.ALT, klarer han alle de opgaver vi ikke kan nå.
Lars har gennemført alle kurser hos La Biosthetique, og står gerne klar til at vejlede dig i produkt valg.

Lars servere altid kaffe med et smil på læben og en lille kæk bemærkning.

Maria

Maria

Læs mere om forskellige behandlinger

Maria har et “touch” der kan sende dig i himmelen. Med sin viden og styrke som certificeret massør, samt uddannelse som spa terapeut kan Maria gå i dybden når det er nødvendigt og samtidig forkæle dine sanser, uanset om du har ømme muskler der værker, eller bare trænger til en forkælende helkropsmassage.

I en verden fuld af produkter fra CND tryller Maria klassiske hverdags negle, festlige negle med glimmer og diverse designs i et væld af farver. Behandlingerne strækker sig fra traditionel manicure/pedicuren med mulighed for udvidelse til SPA behandling.

Ønsker du at få ordnet neglene til hverdag og fest, så kommer der gang i de små pensler og Maria`s rolige hånd forskønner dine hænder og fødder.

Book nu
Miriam

Miriam

Se mere på Facebook

Miriam er uddannet kosmetolog i en voksen alder, derfor ved hun hvor vigtigt det er, at kunderne er i fokus, at de føler sig afstresset og får en professionel rådgivning om huden. Hun elsker at give massage så både kroppen og hovedet får en pause.

Vi er alle hos Stub by Stub vilde med produkterne fra La Biosthetique - kvaliteten er i top og produkterne holder hvad de lover. Det er også med til at gøre, at Miriam kan skræddersy en behandling som passer præcis til hendes kunders specifikke behov.

Miriam har altid interesseret sig for mode og har tidligere haft en tøjbutik i Vejle Midtpunkt ved navn Foxy. Derfor er det helt naturlig for Miriam at lave et samarbejde med Stub by Stub, så vi kan kombinere velvære med mode og god vejledning.

Miriam tilbyder ansigtsbehandlinger, teenagebehandlinger, voks, bryn og vipper samt wellness massage. Snart vil cupping også blive at finde i hendes program. Hvis du ønsker at forkæle dig selv, kan vi kun anbefale dig et besøg hos Miriam.

Book nu