Passionerede og professionelle frisører.

I salon Stub by Stub er vi et team af passionerede & professionelle frisører, og vores store faglige nysgerrighed gør, at vi holder os opdaterede om nye metoder og teknikker indenfor vores fag. Vi gør alt hvad der er muligt, så vores kunder kan pleje deres hud og hår effektivt, både i salonen og derhjemme.

Hos Stub by Stub kan du få hele luksus pakken.
Vi har frisører, make-up artist, kosmetolog, negleteknikker og massør.

Vi laver parykker og ekstension.
Vi er uddannet til at rådgive dig i hele dit look. Vi har de bedste produkter fra La Biosthetique Vi er uddannet biosthetiker og vi har gennemført La Biosthétiques helhedsorienterede plejemetode inden for både hårpleje og hudpleje. Alle frisører hos Stub by Stub har fulgt La Biosthétique Coiffures uddannelsesforløb.

At være kunde hos os, handler om mere end bare en klipning. Det handler om stil - din stil og din fremtoning.

Vi gør en stor indsats for at forstå dig, se dig og høre dig inden vi sætter saksen i håret.

Lars

Lars

Udd. CAND.ALT

Lars er vores direktør, pedel, praktiske gris og vi kunne blive ved.
Grundet hans uddannelse CAND.ALT, klarer han alle de opgaver vi ikke kan nå.
Lars har gennemført alle kurser hos La Biosthetique, og står gerne klar til at vejlede dig i produkt valg.

Lars servere altid kaffe med et smil på læben og en lille kæk bemærkning.

Miriam

Miriam

Se mere på Facebook

Miriam er uddannet kosmetolog i en voksen alder, derfor ved hun hvor vigtigt det er, at kunderne er i fokus, at de føler sig afstresset og får en professionel rådgivning om huden. Hun elsker at give massage så både kroppen og hovedet får en pause.

Vi er alle hos Stub by Stub vilde med produkterne fra La Biosthetique - kvaliteten er i top og produkterne holder hvad de lover. Det er også med til at gøre, at Miriam kan skræddersy en behandling som passer præcis til hendes kunders specifikke behov.

Miriam har altid interesseret sig for mode og har tidligere haft en tøjbutik i Vejle Midtpunkt ved navn Foxy. Derfor er det helt naturlig for Miriam at lave et samarbejde med Stub by Stub, så vi kan kombinere velvære med mode og god vejledning.

Miriam tilbyder ansigtsbehandlinger, teenagebehandlinger, voks, bryn og vipper samt wellness massage. Snart vil cupping også blive at finde i hendes program. Hvis du ønsker at forkæle dig selv, kan vi kun anbefale dig et besøg hos Miriam.

Book nu
Maria

Maria

Læs mere om forskellige behandlinger

Maria har et “touch” der kan sende dig i himmelen. Med sin viden og styrke som certificeret massør, samt uddannelse som spa terapeut kan Maria gå i dybden når det er nødvendigt og samtidig forkæle dine sanser, uanset om du har ømme muskler der værker, eller bare trænger til en forkælende helkropsmassage.

I en verden fuld af produkter fra CND tryller Maria klassiske hverdags negle, festlige negle med glimmer og diverse designs i et væld af farver. Behandlingerne strækker sig fra traditionel manicure/pedicuren med mulighed for udvidelse til SPA behandling.

Ønsker du at få ordnet neglene til hverdag og fest, så kommer der gang i de små pensler og Maria`s rolige hånd forskønner dine hænder og fødder.

Book nu
kira

Kira

Kira er vores nyeste skud på stammen. Kira er gennem hendes tidligere arbejde, meget service mindet og smilende.

Hun har et godt gå på mod og vil gerne frem i frisørverden. Hun glæder sig til at blive en helt fantastisk frisør og hun er allerede en del af vores lille frisør familie.

Kira har meget høje krav til sig selv og hendes arbejde, hvilket gør hende til den perfekte elev hos os. Vi vil gerne give hende alle de udfordringer hun har mod på, og sammen får vi endnu en Stub pige.

Book nu
Ditte Marie

Ditte Marie

Ditte Marie elsker at “lege med hår” i fællesskab med dig, for at skabe det perfekte look. Hun finder inspiration fra hele verden… lige fra Pinterest og Instagram, til byens baggårde og diverse subkulturer. Men resultatet afspejler altid kundens ønsker, da Ditte Marie går meget op i at kunden ender med det fuldendte look - alt skal gerne gå op i en højere enhed.

Ditte Marie er uddannet Makeup artist på make-up skolen i Odense og har arbejdet som freelance bag flere af Danmarks bedste frisører og stylister. Gennem sit frivillige arbejde for Look Good Feel Better, har hun stor erfaring med Parykker og make-up vejledning til kunder der har tabt deres hår.
Hun hjælper dig med at få en sikker og lækker stil, der passer til dig og din personlighed.

Book nu
Dorte

Dorte

Dorte er vores søster der er flyttet hjem igen. Dorte har arbejdet for Stub siden hun var en ganske ung pige, men skulle også prøve at flytte hjemmefra. Hun har haft sin egen salon i Ejstrupholm og kørte som sælger for et frisørfirma. Heldigvis fik hun 2 dejlige tøser og er nu vendt hjem, for at give os fornøjelsen af hendes dejlige selskab igen.

Dorte er en rigtig hår-nørd! ikke bare med saksen, men med alle aspekter af faget. Hun er ekspert indenfor hår extentions og parykker og har undervist indenfor klip og farve teknikker i hele landet. Med oprigtig kærlighed til faget, giver Dorte kunderne en professionel behandling, og vejleder både med henblik på produkter, klipning og styling.

Hos Dorte får du en hyggelig og afslappende oplevelse, hvor du bliver forkælet og altid er i centrum, samtidig med, at du får et lækkert og professionelt resultat.

Book nu
Camilla

Camilla

Camilla har altid været i Stub - hun er nærmest født og opvokset i salonen. Nu er vores smukke lille pige blevet så stor, at hun selv har fået en dejlig dreng.

Camilla er udlært i Stub og er vores guru indenfor permanent og farver.Stribernes zebra og permanenternes dronningen.

Camilla`s prioriteringer er klare - hun stræber konstant efter at give markedets bedste rådgivning indenfor klip, styling og hårpleje. Camilla er meget lydhør og du er sikret en god personlig kontakt, når du skal vælge farve eller frisure og du går altid fra et besøg hos Camilla med følelsen af, at du har fået 10% mere end forventet.

Book nu
Susanne Stub

Susanne Stub

Susanne er født frisør og har siden barnsben, haft frisørfaget i sit hjerte. Susanne deler ud af sin erfaring til andre frisører gennem La Biosthetique, hvor hun underviser i de sidste nye klippeteknikker, hun er således altid helt forrest i feltet.

usannes passion for - og evne til – at skabe harmoni mellem personlighed, ansigtsform og hårets struktur, har ledt til en karriere, hvor hendes kvalitetskrav er højt for alle kunder.

Susanne har valgt at bruge al sin tid på at klippe og vejlede sine kunder i det bedste look. Derfor kan man ikke booke en farvning hos Susanne. Farvning foregår i samarbejde med en af de andre frisører, så du får dobbelt op på vejledning.

Book nu