Passionerede og professionelle frisører.

Gruppe billede

I salon Stub by Stub er vi et team af passionerede & professionelle frisører, og vores store faglige nysgerrighed gør, at vi holder os opdaterede om nye metoder og teknikker indenfor vores fag. Vi gør alt hvad der er muligt, så vores kunder kan pleje deres hud og hår effektivt, både i salonen og derhjemme.

Vi laver parykker og ekstension.
Vi er uddannet til at rådgive dig i hele dit look. Vi har de bedste produkter fra La Biosthetique Vi er uddannet biosthetiker og vi har gennemført La Biosthétiques helhedsorienterede plejemetode inden for både hårpleje og hudpleje. Alle frisører hos Stub by Stub har fulgt La Biosthétique Coiffures uddannelsesforløb.

At være kunde hos os, handler om mere end bare en klipning. Det handler om stil - din stil og din fremtoning.

Vi gør en stor indsats for at forstå dig, se dig og høre dig inden vi sætter saksen i håret.

Susanne Stub

Susanne Stub

Susanne er født frisør og har siden barnsben, haft frisørfaget i sit hjerte. Susanne deler ud af sin erfaring til andre frisører gennem La Biosthetique, hvor hun underviser i de sidste nye klippeteknikker, hun er således altid helt forrest i feltet.

Susannes passion for - og evne til – at skabe harmoni mellem personlighed, ansigtsform og hårets struktur, har ledt til en karriere, hvor hendes kvalitetskrav er højt for alle kunder.

Det er også Susanne der ved alt om parykker, tilretning af parykker og fremstilling af parykker på special mål.

Book nu
Alberte

Alberte

Alberte er vores yndige elev. Alberte startede i august 2020 i lære hos Stub by Stub. Hun glæder sig til at blive en fantastisk frisør og er allerede en del af vores lille frisør familie.

Alberte er altid glad og smilende og gør altid sit bedste, hvilket er med til at gøre hende til den perfekte elev hos os.

Hun er vild med at være kreativ og har en masse skøre ideer. Alberte er et naturtalent og har allerede lært af klippe herrehår. Alberte klipper også gerne vores Flotte fyre og Rare mænd, så det belønner vi selvfølgelig med 25% Det er nu også en mulighed at booke vores dygtige Alberte til at farve.

Så hvis du booker din farve hos Alberte får du 15% på din farvebehandling. Vi er selvfølgelig hele tiden med på sidelinjen, så du er altid i kompetente hænder.

Book nu
1

Cecilie

Cecilie er vores dygtige 4. års elev og tilbyder alle vores behandlinger i salonen. Hun er skarp på sin farve teori og elsker at udfolde sin kreativitet. Hun er bl.a. dygtig til balayage og langt hår.

Cecilie dyrker konkurrencer indenfor frisørfaget og har allerede i det sidste år vundet 5 priser ved anerkendte frisørkonkurrencer i Danmark i både herre og dame trend.

Hun følger med i tidens trends og tendenser, så hun er altid opdateret på hvad der er det nyeste i hårmoden.
 

Book nu
Lars

Lars

Udd. CAND.ALT

Lars er vores direktør, pedel, praktiske gris og vi kunne blive ved.
Grundet hans uddannelse CAND.ALT, klarer han alle de opgaver vi ikke kan nå.
Lars har gennemført alle kurser hos La Biosthetique, og står gerne klar til at vejlede dig i produkt valg.

Lars servere altid kaffe med et smil på læben og en lille kæk bemærkning.

Ditte Marie

Ditte Marie

Ditte Marie er på barsel, og nyder hjemmelivet med hendes lille dejlige datter Thyra. Vi glæder os til hun kommer tilbage og er klar til at gribe saksen igen i maj 2023.

Ditte Marie elsker at “lege med hår” i fællesskab med dig, for at skabe det perfekte look. Hun finder inspiration fra hele verden… lige fra Pinterest og Instagram, til byens baggårde og diverse subkulturer. Men resultatet afspejler altid kundens ønsker, da Ditte Marie går meget op i at kunden ender med det fuldendte look - alt skal gerne gå op i en højere enhed.

Ditte Marie er uddannet Makeup artist på make-up skolen i Odense og har arbejdet som freelance bag flere af Danmarks bedste frisører og stylister. Gennem sit frivillige arbejde for Look Good Feel Better, har hun stor erfaring med Parykker og make-up vejledning til kunder der har tabt deres hår.
Hun hjælper dig med at få en sikker og lækker stil, der passer til dig og din personlighed.

Book nu