Hvad er permanente krøller?

Permanente krøller er en varme eller kemikalie behandling af håret som gør at du får krøller i håret som er permanente, hvilke vil sige at de ikke forsvinder igen, men at de skal ‘’vokse ud’’ ligesom når man får farve i håret. 

Opløftende permanent var super populære tilbage i 80’erne og 90’erne, dengang var det mere en puddel agtig frisure man fik. 

Permanente krøller er blevet populære igen, især hvis man fra naturens side har helt fladt hår eller kun har semi-krøl, for det er alligevel en lang process at stå og krølle hår hver dag. Hvor permanente krøller er permanente fyldige og smukke krøller. 

Der findes flere metoder hvorpå du kan få permanente krøller, det kan både være koldpermanente krøller hvor håret bliver vædet i en basisk væske hvorefter man ruller det op i små krøller, hvilket giver et resultat af små tydelige krøller. 

Hvor den anden metode er varmepermanente krøller, hvilket vil sige at håret først får en afslappende behandling og man så derefter sætter et varme krøllejern i håret, hvilket vil sige at håret bliver vundet op om metalrør med varme i og sidder med dem i nogle timer. Denne form for permanente krøller giver mere bløde krøller og slangekrøller. 

Hvilken behandling du ønsker afhænger af hvor store krøller du ønsker samt hvor naturligt et look du går efter. 

Det er desværre ikke alle der kan få permanente krøller. Hvis du har jomfruhår, altså et hår der aldrig har været farvet eller permanentet, er det svært at få krøllerne til at holde særlig længe, da hårstrået ikke tager så godt imod permanentvæsken. Du skal derfor forvente at du skal permanentes igen - tidligere end normalt. 

Ligeledes hvis dit hår er meget slidt eller skadet efter farvebehandlinger, Vil dit hår derfor have brug for rigtig meget pleje, inden at du vil kunne få en behandling med permanente krøller. 

Hos stub by stub tilbyder vi opløftende permanent til mænd og kvinder. 

Hvor lang tid holder permanente krøller? 

Som udgangspunkt holder dine permanente krøller i nogle måneder, for nogle længere tid og det kommer igen også an på hvordan man plejer dem. Jo bedre du passer på dem jo længere holder de, hvilket også inkludere at blive klippet en gang imellem. 

Sørg endelig for at, give håret en masse fugt i form af leave-in balsam og hårkur som giver håret fugt i løbet af dagen. Brug en vaskemetode specifikt til krøllerne, igen fx en fugtgivende shampoo med et højt proteinindhold. 

Book en tid hos os i dag og få opløftende permanent

Skal du have lækkert og fyldigt hår? så kontakt os gerne på 75 82 29 29 eller kom ned forbi salonen og hør nærmere om mulighederne for permanente krøller i dit hår.