Hvilken paryk skal du vælge?

Det kan tage tid at vælge den helt rigtige paryk og derfor anbefaler vi også at du mærker efter hvad der føles rigtigt for dig. Det kan være en følsom process uanset om du skal have paryk på grund af sygdom, hårtab eller fordi du synes dit hår er for tyndt.


Men uanset årsag står vi klar til at rådgive og vejlede dig til at vælge lige netop den paryk der passer til dit behov.
Vi har mange års erfaring i vejledning og tilpasning af parykker, vi har specialiseret os i parykker til dig, som har enten helt eller delvist hårtab eller blot ønsker mere fylde og flere længder i dit hår.


Udvalget er rigtig stort i dag, så vi kan imødekomme dit behov. Vi har alt fra maskinfremstillede, til håndlavede og skridsikre parykker. Parykkerne i dag er fremstillet i kunsthår eller i ægte hår. De fleste ønsker en paryk der ligner eller minder om deres nuværende frisure. Valget kan være svært, dog skal man tage pleje af paryk med i overvejelses processen, da en paryk lavet i ægte hår kræver mere pleje og tilretning, men det er helt klart også parykker i ægte hår der giver det mest naturlige resultat.


Du kan både få parykker og hovedbeklædning til mænd og kvinder hos Stub by stub.
Ønsker du at sidde diskret, imens der prøves parykker, har vi indrettet et super flot rum i vores lokaler.

Vi har et pænt udvalg af parykker og tørklæder, og kan skaffe det meste,– også hvis der er specielle ønsker.
Vi klipper naturligvis din paryk, så den passer lige til dig og hjælper dig med gode råd om pleje og styling.

Skal jeg vælge en paryk eller hovedbeklædning?


Det kan være rigtig svært at vælge om det skal være en paryk eller en anden form for hovedbeklædning man ønsker. Hvis man er kemo patient og er ved at miste sit hår kan det være nok med et tørklæde i starten, også hvis overskuddet til at pleje parykken ikke lige er der.

Man kan også sagtens kombinere det så man både har en frisure til når man skal i byen og man måske ikke lige kan overskue at tale om sit hårtab, også anvende et tørklæde derhjemme som kan være mere behageligt.


Vi forhandler hovedbeklædning fra Christine Headwear som er turban huer eller tørklæder i bløde, lette og åndbare materialer og i en rigtig god kvalitet.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at vælge din nye paryk

Kontakt os gerne på 75 82 29 29 eller kom et smut ind forbi salonen, så står vi klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dig.

TørklæderKataloger

 

Styling videoer

BEATRICE TURBAN 0687

BEATRICE TURBAN 0695

LOTUS TURBAN W. SOFT LIFT HAT

LUNA V TURBAN

SAPPHIRE TURBAN W. RIBBON

SCARLETT TURBAN W. RIBBON

SHAKTI TURBAN 0694

SHAKTI TURBAN 0709

SURYA STRAW HAT W. RIBBON

ZOYA V TURBAN W. EMMY V

ZURI TURBAN

INES 1

INES 2