Farver er med til at fremhæve din personlighed og det look du ønsker.

Vi bestræber os på altid at lave en farve løsning der fremhæver det bedste til din teint.  

For at vi kan finde den rette hårfarve, er vi nødt til at finde ud af hvilken hudtone du har. Den bedste måde til at finde den på er at vende håndfladerne op ad i naturligt lys, da unaturligt lys kan forandre udseendet på din hudfarves naturlige undertoner

Har dine blodårer et blåligt eller lilla skær, har du kolde undertoner, hvilket betyder at kolde farver passer bedst til dig.

Hvis de har grønligt skær så har du varme undertoner, hvilket betyder de varme farver passer bedst til dig.

Hvis du ikke kan se et grønligt eller blåligt skær i dine håndflader har du en neutral hudtype, hvilket betyder du kan bruge både de varme og de kolde farver.

Derudover er der mange andre retningslinjer vi bruger hos Stub by Stub til at hjælpe dig med at finde den farve behandling der passer bedst til dine behov. Vi tager hensyn til hvor tit du ønsker at få farven opfrisket og hvor stor en forandring du gerne vil opnå.

Hos Stub by Stub er alle uddannet og vi deltager kun på særlige udvalgte farvekurser, så vil du gerne have babylights, balayage, striber, som er strategisk placerede for at indramme dit ansigt og fremhæve dine træk, eller har du fokus på en mere varm blond eller brun hårfarve, så har vi styr på alle de nye tendenser.